Συνέντευξη Κυβερνήτη μέσα από το πιλοτήριο της τελευταίας πτήσης των Κυπριακών Αερογραμμών προς Αθήνα



Τα πρώτα πλάνα και η πρώτη συνέντευξη του Κυβερνήτη της τελευταίας πτήσης των Κυπριακών Αερογραμμών προς Αθήνα. 
Κυβερνήτης Πτήσης CY336:
«Ευχόμαστε να υπάρξει μια καινούρια αρχή και να ξαναπετάξει στους αιθέρες το αγρινό» ‪
Μέσα σε βαρύ κλίμα με πολλές συγκινήσεις αποχαιρέτησαν τις Κυπριακές Αερογραμμές Κυβερνήτης, πλήρωμα και επιβάτες στην χθεσινοβραδινή τελευταία πτήση CY336 με προορισμό την Αθήνα.
Αποκλειστική πρώτη Συνέντευξη του πιλότου κατά την άφιξη στην Αθήνα:
Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε μέσα από το πιλοτήριο, ο Κυβερνήτης της τελευταίας πτήσης προς Αθήνα, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι  «Σίγουρα δημιουργούνται ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρές για το τι περάσαμε, λύπες και στεναχώρια, όλα, ένα μείγμα συναισθημάτων» ‪


Προσθέτοντας πως, «Αν είναι το τέλος όπως φημολογείται, ευχόμαστε να υπάρξει μια καινούρια αρχή και να ξαναπετάξει στους αιθέρες το αγρινό» ‪

Ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της πτήσης CY336 που γνώριζαν ευθύς εξ αρχής ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά, κι ας επιδίωκαν να πείσουν εαυτούς πως ήταν φήμες και πως υπάρχει ελπίδα, προσπαθούσαν να φέρουν εις πέρας την τελευταία πτήση της Εταιρείας που τους στέγαζε εδώ και χρόνια και προσπαθούσαν να χαμογελάνε δειλά – δειλά στους επιβάτες.
Ωστόσο η πικρία και η στεναχώρια που αντίκρισαν οι επιβάτες στα πρόσωπα του πληρώματος ήταν τεράστια. Σχολιάζοντας αρκετοί το πόσο λυπηρό ήταν να βλέπουν αυτά τα θλιμμένα πρόσωπα ανθρώπων με οικογένειες και παιδιά, που θα αναγκάζονταν με την επιστροφή στην πατρίδα να πουν -κι επίσημα πλέον- στα παιδιά τους, πως θα ‘ναι δύσκολο να μεταβούν για σπουδές ή να ζήσουν και πάλι όπως πρώτα..
Δείτε το σχετικό βίντεο ρεπορτάζ με τα αποκλειστικά πλάνα και την πρώτη συνέντευξη του Κυβερνήτη της τελευταίας πτήσης προς Αθήνα:



Αποκλειστικά στο www.OnlinEpikairotita.com 
Ρεπορτάζ: Ζωή Παναγή, 
Βιντεοσκόπηση: Ανδρέας Δαμαλάς 

No comments:

Powered by Blogger.