Ready to rock 2017!

Σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ζωή πρέπει να μετράμε τις εμπειρίες και τις στιγμές που ζούμε! Δεν παίζει θέμα καλής ή κακής χρονιάς. Το 2016 ήταν άλλη μια διαφορετική, αλλά καθ’ όλα διδακτική χρονιά.
Τώρα που ετοιμαζόμαστε για άλλο ένα ταξίδι στο χρόνο, προσδοκώντας ένα συναρπαστικό 2017, ας θυμηθούμε ότι για μια ευτυχέστερη πορεία στη ζωή χρειάζεται να αμφισβητούμε · τους εαυτούς μας. Να είμαστε ευγνώμων για όσα έχουμε. Να χαμογελάμε και να λέμε ευχαριστώ. Να αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούμε, να είμαστε έτοιμοι για συγχώρεση! Να αποβάλλουμε τους φόβους μας, οποίοι κι αν είναι αυτοί. 

Να ταξιδεύουμε, να διαβάζουμε μπόλικα βιβλία, να περπατούμε, να γνωρίζουμε όσο παρά πάνω κόσμο μπορούμε. Χωρίς καχυποψία και άσχημο ανταγωνισμό. Να χαιρόμαστε την επιτυχία του άλλου - και να μη νιώθουμε πως όταν ο άλλος κάνει κάτι, τότε αφαιρεί κάτι από εμάς. Να ακούμε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Την ίδια ώρα όμως να μη φοβόμαστε να αντιδρούμε στον ρατσισμό, τον σεξισμό, την ομοφοβία και κάθε μορφή διάκρισης. Να μη φοβόμαστε, επίσης, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, να θέτουμε νέους στόχους και να σκεφτόμαστε θετικά ακόμα κι αν οι περιστάσεις δε το επιτρέπουν.
Τέλος, ας ευχηθούμε σε όλους μας Αγάπη, Υγεία και Χαμόγελα! Για την πατρίδα μας, ας ευχηθούμε να την δούμε σύντομα ενωμένη και απελευθερωμένη! Ετοιμαστείτε γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε, πολλά να αλλάξουμε. Μα κυρίως πολλά να μάθουμε. Άντε και με μπόλικη υπομονή και θέληση!
Επιβιβαστείτε λοιπόν. 
Be ready to rock the new year 2017!!!

3...2...1... and here we go!

Καλή Χρόνια!!!

ΥΓ: «In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.»



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zoe Panayi (@zoepanayi) στις

No comments:

Powered by Blogger.